Verwijderen van huidoneffenheden

Couperose verwijderen ca.20 minuten - € 45,-

Tijdens de behandeling gaat er een klein naaldje oppervlakkig uw huid in. Het naaldje wordt warm en daardoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt.

Wat is couperose?

Couperose is een huidaandoening in het gezicht, waarbij onder invloed van warmte, kou en/of stress de bloedvaatjes wijder worden. Hierdoor wordt de gelaatskleur roder. Deze ongewenste toename en uitzetting van kleine (bloedhaar) vaatjes in het gelaat treedt spontaan op. Bij couperose is er sprake van verslapping van de spiertjes in de bloedvatwandjes. De roodheid ontstaat door de gesprongen haarvaatjes dicht onder de huid. Ook erfelijkheid kan een rol spelen. Couperose is goed te behandelen.

Resultaat:

Als gevolg van warmteontwikkeling kan de huid op de dag van de behandeling wat warm aanvoelen en rood zien. Binnen enkele dagen na de behandeling kunnen kleine korstjes zichtbaar worden. Het is belangrijk dat u niet aan de korstjes krabt en dat de korstjes 24 uur NIET nat worden voor een mooie wondgenezing. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

Nazorg

De schoonheidsspecialiste kan niet voorkomen dat er in de toekomst nieuwe vaatjes zichtbaar worden. U kunt zelf de kans hierop verkleinen. Vermijd overmatige blootstelling aan de zon en temperatuurschommelingen (vrieskou, sauna) en wees matig met alcoholgebruik en roken.

Huidoneffenheden weg in een handomdraai ca. 20 minuten - € 45,-

Heeft u 1 of meerdere plekjes waar u vanaf wilt? Geen probleem. U kunt ongeveer uitgaan van een duur van 20 minuten waarin de schoonheidsspecialiste niet per plekje rekent, maar voor u zoveel en zo zorgvuldig mogelijk van de huidoneffenheden weg zal halen. De behandeling kan als licht gevoelig worden ervaren.

Geschikt voor het verwijderen van:

- Fibromen (steelwratjes)
Een steelwratje is eigenlijk geen wratje maar een andere benaming voor fibroom. Fibromen hebben de kleur van de huid en danken hun naam aan het feit dat ze op een soort steeltje zitten. Steelwratjes zijn volkomen onschuldig maar kunnen cosmetisch als storend ervaren worden.

- Bloedblaasjes
Bloedblaasjes zijn kleine rode bultjes. Het is een concentratie van kleine oppervlakkige bloedvaatjes die meestal op het bovenlichaam voorkomen. Ze zijn volkomen onschuldig maar kunnen cosmetisch gezien als storend ervaren worden.

- Spinnaevi of Spider Naevi
Rode plekjes met kleine, uitstralende, spinvormige verwijde haarvaatjes.

- Pigmentvlekken
Pigmentvlekken herkent u aan de donkere vlekjes op de huid. Door een verstoring in de pigmentaanmaak, hopen deze zich plaatselijk op, waardoor de pigmentvlekken zichtbaar worden. Vooral in de zomer bij veel zon verergeren pigmentvlekken en worden ze duidelijk zichtbaar.

- Ouderdomsvlekken
Ouderdomsvlekken zijn ook een soort pigmentvlekken, die bij het ouder worden door veel zon op de huid sneller op het gezicht en handen ontstaan. Juist mensen met een lichtere huid hebben vaker last van ouderdomsvlekken.

Met een speciaal apparaat (Spot-Away) kunnen steelwratjes, bloedblaasjes, rode spinnetjes en pigmentvlekken op een veilige manier worden verwijderd. Het apparaat werkt op basis van hoogfrequente wisselstroom wat wordt omgezet in warmte. De huidoneffenheid wordt met een speciaal staafje aangestipt en de warmte zorgt ervoor dat de oneffenheid snel verdwijnt. Direct resultaat! Huidoneffenheden met deze methode verwijderen is zeer effectief.

Advies na de behandeling:

Haal het korstje er niet af, laat het vanzelf genezen. Dit om littekenvorming te voorkomen. Het behandelde gebied mag 24 uur NIET nat worden. Gedurende 6 weken na de behandeling niet zonnen en/of onder de zonnebank in verband met pigmentvorming. De huidoneffenheden kunnen altijd terugkeren, ook al zijn ze in eerste instantie verdwenen. U zult rekening moeten houden met factoren die de pigmentaanmaak kunnen stimuleren, met name zonlicht.