Telefoon

06-37376912

E-mail

info@moniquesschoonheidssalon.nl

Openingstijden

Ma-Di-Wo: 9:00-18:00 op afspraak

Bindweefselmassage voor het gezicht € 57,- (45 minuten)

Een ware anti-aging behandeling! 

Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De massage verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt. Hierdoor verbeterd ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

Bindweefsel

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Het gehalte van het collageen en elastine is zéér hoog in het jonge bindweefsel. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper wat tot gevolg heeft: rimpels! 

Behandeling in kuurvorm € 295,- (6 behandelingen)

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het bindweefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloedt en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt het aantal behandelingen vastgesteld.

Dit zijn meestal zes tot twaalf behandelingen. Een kuur bestaat uit: één behandeling per week gedurende drie weken, daarna een rustpauze van drie weken. Vervolgens weer drie weken, eenmaal per week. Wanneer nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

Met deze behandeling worden o.a. de volgende resultaten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Verbetering van de opname van werkstoffen (van uw crème)
  • Verbetering van de huidteint en huidstructuur
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand
  • In conditie houden van de huid na een cosmetische ingreep, zoals een facelift