Telefoon

06-37376912

E-mail

info@moniquesschoonheidssalon.nl

Openingstijden

Ma-Di-Wo: 9:00-18:00 op afspraak

Huidoneffenheden weg in een handomdraai ca. 20 minuten € 45,-

Heeft u 1 of meerdere plekjes waar u vanaf wilt? Geen probleem. U kunt ongeveer uitgaan van een duur van 20 minuten waarin de schoonheidsspecialiste niet per plekje rekent, maar voor u zoveel en zo zorgvuldig mogelijk van de huidoneffenheden weg zal halen. De behandeling kan als licht gevoelig worden ervaren.

Geschikt voor het verwijderen van:

Fibromen (steelwratjes)

Een steelwratje is eigenlijk geen wratje maar een andere benaming voor fibroom. Fibromen hebben de kleur van de huid en danken hun naam aan het feit dat ze op een soort steeltje zitten. Steelwratjes zijn volkomen onschuldig maar kunnen cosmetisch als storend ervaren worden.

Bloedblaasjes

Bloedblaasjes zijn kleine rode bultjes. Het is een concentratie van kleine oppervlakkige bloedvaatjes die meestal op het bovenlichaam voorkomen. Ze zijn volkomen onschuldig maar kunnen cosmetisch gezien als storend ervaren worden.

Spinnaevi of Spider Naevi

Rode plekjes met kleine, uitstralende, spinvormige verwijde haarvaatjes.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken herkent u aan de donkere vlekjes op de huid. Door een verstoring in de pigmentaanmaak, hopen deze zich plaatselijk op, waardoor de pigmentvlekken zichtbaar worden. Vooral in de zomer bij veel zon verergeren pigmentvlekken en worden ze duidelijk zichtbaar.

Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken zijn ook een soort pigmentvlekken, die bij het ouder worden door veel zon op de huid sneller op het gezicht en handen ontstaan. Juist mensen met een lichtere huid hebben vaker last van ouderdomsvlekken.

Met een speciaal apparaat (Spot-Away) kunnen steelwratjes, bloedblaasjes, rode spinnetjes en pigmentvlekken op een veilige manier worden verwijderd. Het apparaat werkt op basis van hoogfrequente wisselstroom wat wordt omgezet in warmte. De huidoneffenheid wordt met een speciaal staafje aangestipt en de warmte zorgt ervoor dat de oneffenheid snel verdwijnt. Direct resultaat! Huidoneffenheden met deze methode verwijderen is zeer effectief.

Advies na de behandeling:

Haal het korstje er niet af, laat het vanzelf genezen. Dit om littekenvorming te voorkomen. Het behandelde gebied mag 24 uur NIET nat worden. Gedurende 6 weken na de behandeling niet zonnen en/of onder de zonnebank in verband met pigmentvorming. De huidoneffenheden kunnen altijd terugkeren, ook al zijn ze in eerste instantie verdwenen. U zult rekening moeten houden met factoren die de pigmentaanmaak kunnen stimuleren, met name zonlicht.